BRISA'nın En İyi Tedarikçileri Arasındayız.

Eklenme Tarihi : 02-01-2019

    Lastik devi BRISA A.Ş. 300 milyon dolarlık yatırımla Aksaray’da inşa ettiği, Türkiye lastik sektörünün ilk akıllı fabrikasında yerli ve katma değerli üretim yapıyor. Anadolu’nun kalbi Aksaray’da kurulan teknoloji köprüsü ile Türkiye’nin üretim ve ihracatına tam destek sağlanıyor.

    KOÇAK MÜHENDİSLİK olarak temelinin atıldığı günden itibaren her aşamasında hizmet verdiğimiz bu dev yatırımın bir parçası olmanın gururunu taşımaktayız.

    21.12.2018 tarihinde BRISA Aksaray Fabrikası’nda düzenlenen “2018 Tedarikçi Onurlandırma Günü”ne davet edilen firmamız, BRISA CEO’su Cevdet Alemdar’ın da katılımıyla gerçekleştirilen organizasyonda yerini aldı. Yapılan fabrika turu ile beraber katılımcı firmalar verdikleri emeğin sonucunu bizzat görme fırsatını yakaladı.

    BRISA İç Satınalma Departmanının, yurtiçi alımlarını gerçekleştirdiği tedarikçilerine ilişkin yaptığı ‘Tedarikçi Değerlendirme’ çalışması sonuçlarında KOÇAK MÜHENDİSLİK olarak BRISA’nın en iyi 10 tedarikçisi arasına girerek ONUR ÖDÜLÜ’ne layık görüldük.

    BRISA tarafından gerçekleştirilen değerlendirme, katılımcılar için hizmet kalitesi, güvenilirlik, teklif-teslim süreleri ve belgelerin tam olması gibi özel kriterler içeriyor. Brisa İç Satınalma Departmanının teklif, sipariş gibi süreçlerini yürüttüğü web uygulaması olan OSAT sisteminden oylamaya sunulan değerlendirmede satın alma ekibi ve mühendislik ekibi tedarikçileri oyluyor. Diğer bir puanlamayı ise OSAT sistemi rasyonel veriler üzerinden otomatik olarak belirliyor. 

    Ülkemizin önemli ve köklü kuruluşlarından Sabancı Grubunun iştiraki BRISA’nın en iyi tedarikçileri arasında yer alma gururunu yaşamamızı sağlayan tüm ekibimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.